Verhuur

Dé manier om je kind te laten kennismaken met tof kindermeubilair & “open ended” speelgoed. Momo biedt zowel stapelstenen, de dreamerkit van Modu, de leertoren en het klimrek met ramp van Ette Tete, alsook de wobbel te huur aan.

Wil je deze parels eerst eens uitgebreid laten testen door je kroost vooraleer je deze aankoopt? Of wil je gewoon eens iets wat anders in huis? Dat kan!

Na het huren van één van bovenstaande artikels krijgen jullie een kortingsbon van 10% op jullie volgende aankoop!

Stapelstenen

Maart-special-Super-Confetti-Rainbow-set-Pastel-Stapelstein-2

Ontdek de wereld van spel en avontuur met deze 100% recycleerbare stapelstenen, ontworpen om kinderen actief te laten bewegen en hun omgeving op een speelse manier te verkennen! Bij Momo bieden we een set van zes stapelstenen aan met balansbord, zodat jouw kinderen thuis kunnen genieten van actief plezier.

Ontdek onze voordelige huurprijzen:

• 2 weken huur: €21,5 (€1,54/dag)

• 3 weken huur: €29,5 (€1,40/dag)

• 4 weken huur: €35 (€1,25/dag)

Breng het plezier van actief spelen naar huis met onze gerecycleerde stapelstenen en balansborden. Huur ze vandaag nog bij Momo en zie hoe jouw kinderen hun fantasie tot leven brengen terwijl ze zichzelf uitdagen en plezier hebben!Leertoren


Ontdek de perfecte manier om de nieuwsgierigheid en zelfstandigheid van je kind te stimuleren met de plooibare leertoren van Ette Tete! Deze veelzijdige leertoren kan worden gebruikt als een handige keukenhulp of als een praktische tafel voor je kleintje.

Bij Momo bieden we jou de mogelijkheid om de leertoren van Ette Tete te huren, zodat jouw kinderen kunnen genieten van een veilige en verrijkende speelervaring.

Ontdek onze voordelige huurprijzen:

• 2 weken huur: €13,9 (€0,99/dag)

• 3 weken huur: €19,00 (€0,90/dag)

• 4 weken huur: €22,5 (€0,80/dag)

Geef je kinderen de kans om te ontdekken en te groeien met de leertoren van Ette Tete. Huur hem vandaag nog bij Momo en zie hoe je kinderen zelfvertrouwen opbouwen terwijl ze nieuwe vaardigheden leren!Modu

Curiosity kit - Deep blue/Sky blue - MODU

Ontdek het grenzeloze speelplezier van Modu, een speelgoed dat de verbeelding van elk kind aanspreekt, ongeacht hun leeftijd! Met de Dreamerkit van Modu kunnen kinderen alleen spelen of met de hulp van ouders, waardoor ze steeds weer nieuwe en verrassende constructies kunnen bouwen.

Ontdek onze voordelige huurprijzen:

• 2 weken huur: €26,90 (€1,92 per dag)

• 3 weken huur: €35,50 (€1,69 per dag)

• 4 weken huur: €45,00 (€1,50 per dag)

Bij Momo bieden we de mogelijkheid om de Dreamerkit van Modu te huren, zodat jouw kinderen zich kunnen onderdompelen in een wereld van creativiteit en plezier.klimrek met ramp

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van het vijfdelige Ette Tete klimrek met ramp – een must-have voor elk avontuurlijk kind! Met vijf segmenten biedt dit klimrek direct een breed scala aan speelmogelijkheden, waardoor het de perfecte toevoeging is aan elke speelruimte. Niet alleen stimuleert het de grove motoriek van kinderen, maar het daagt hen ook uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Bij Momo bieden we jou de kans om dit fantastische klimrek van Ette Tete met ramp te huren, zodat jouw kinderen thuis kunnen genieten van eindeloos speelplezier.

Ontdek onze voordelige huurprijzen:

• 2 weken huur: €24,00 (€1,71 per dag)

• 3 weken huur: €31,50 (€1,50 per dag)

• 4 weken huur: €36,50 (€1,30 per dag)

Waar wacht je nog op? Laat jouw kinderen hun fantasie de vrije loop laten met het Ette Tete klimrek met ramp, en geef ze een onvergetelijke speelervaring!Wobbel

Wobbel lifestyle - Wobbel

Betreed de betoverende wereld van de Wobbel, waar plezier en avontuur samenkomen op een unieke manier! Het Wobbel Pro balansbord overstijgt gewoon speelgoed; het opent de poort naar een rijkdom aan beweging, creativiteit en ontdekking.

Bij Momo bieden we jou de kans om dit uniek stuk speelgoed te huren, zodat jouw kinderen thuis kunnen genieten van eindeloos speelplezier.

Ontdek onze voordelige huurprijzen:

• 2 weken huur: €16,00 (€1,14/dag)

• 3 weken huur: €22,00 (€1,05/dag)

• 4 weken huur: €26,50 (€0,95/dag)

Geef je kinderen de kans om te ontdekken en te groeien met deze Wobbel. Huur hem vandaag nog bij Momo en zie hoe je kinderen zelfvertrouwen opbouwen terwijl ze nieuwe vaardigheden leren!

  Algemene Voorwaarden voor de Verhuur van Open-Ended Speelgoed voor Kinderen

  1. Overeenkomstsoverzicht:

  Door deel te nemen aan de verhuur van open-ended speelgoed (“Speelgoed”) van Momo, stemt u (“Klant”) ermee in om te voldoen aan de hierin uiteengezette voorwaarden. Deze algemene voorwaarden vormen een rechtsgeldige overeenkomst tussen Momo en de Klant.

  2. Verhuurperiode:

  2.1 De verhuurperiode begint wanneer de Klant het Speelgoed ontvangt en eindigt bij de terugkeer naar Momo.

  2.2 De duur van de verhuurperiode en de bijbehorende kosten worden gespecificeerd bij het boeken.

  3. Verhuurkosten:

  3.1 Verhuurkosten worden bepaald op basis van het geselecteerde Speelgoed en de verhuurperiode.

  3.2 Verhuurkosten moeten volledig worden betaald op het moment van afhalen van het gehuurde speelgoed.

  3.3 Bij te late retournering kunnen extra kosten in rekening worden gebracht, naar het oordeel van Momo.

  4. Staat van het Speelgoed:

  4.1 Het Speelgoed wordt geleverd in goede staat, schoon en gereinigd.

  4.2 De Klant erkent ontvangst van het Speelgoed in bevredigende staat bij aanvang van de verhuur.

  4.3 De Klant stemt ermee in het Speelgoed in dezelfde staat terug te brengen, normale slijtage uitgezonderd.

  5. Te Laat Komen en Retourneren:

  5.1 De Klant moet het Speelgoed terugbrengen op de overeengekomen retourdatum.

  5.2 Te late retourneringen kunnen extra kosten met zich meebrengen, naar goeddunken van Momo.

  5.3 Het niet retourneren van het Speelgoed binnen 14 dagen na de overeengekomen retourdatum kan resulteren in kosten voor de volledige winkelwaarde van het Speelgoed.

  6. Gebruik en Veiligheid:

  6.1 De Klant stemt ermee in het Speelgoed verantwoordelijk en volgens het beoogde doel te gebruiken.

  6.2 De Klant erkent dat toezicht door volwassenen noodzakelijk kan zijn, afhankelijk van de leeftijd en ontwikkelingsfase van het kind.

  6.3 Momo is niet aansprakelijk voor letsel, schade of verlies als gevolg van het gebruik of misbruik van het Speelgoed.

  7. Schade of Verlies:

  7.1 De Klant is verantwoordelijk voor eventuele schade aan of verlies van het Speelgoed tijdens de verhuurperiode.

  7.2 In geval van schade of verlies stemt de Klant ermee in Momo te compenseren voor reparatie- of vervangingskosten, tot aan de volledige winkelwaarde van het Speelgoed.

  8. Annulering:

  8.1 Annuleringen die 7 dagen voor de geplande startdatum van de verhuur worden gemaakt, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

  9. Privacybeleid:

  9.1 Momo respecteert de privacy van haar klanten en houdt zich aan de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

  9.2 Klantinformatie die wordt verzameld tijdens het verhuurproces wordt uitsluitend gebruikt voor verhuurgerelateerde doeleinden en wordt niet gedeeld met derden.

  10. Toepasselijk Recht:

  10.1 Deze algemene voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van België.

  10.2 Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden vallen onder de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van België.

  11. Wijzigingen:

  11.1 Momo behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving.

  11.2 Wijzigingen worden van kracht na publicatie op de website van Momo of andere van toepassing zijnde platforms.

  Door door te gaan met de verhuur van Speelgoed van Momo, erkent de Klant dat zij deze algemene voorwaarden hebben gelezen, begrepen en ermee instemmen zich eraan te houden.