Please excuse the mess… The kids are making memories

Welkom bij MOMO!

MOMO IS EEN BELGISCHE WEBSHOP EN KINDERWINKEL IN KORTRIJK MET ORIGINELE MUSTHAVES VOOR BABY’S EN KINDEREN

MoMO plaatst kleine monstertjes en hun leefwereld, dromen en fantasieën centraal. Van duurzaam speelgoed en hippe kinderkledij tot deco voor de kinderkamer, we willen originele musthaves aanbieden die kinderen kunnen koesteren en die huizen – maar bovenal kinderkamers – opfleuren en speelsheid motiveren. Je kan bij MOMO ook terecht voor een verjaardags- of geboortelijst! We selecteren voor en met jou de mooiste babyspullen en de leukste cadeautjes!

Waar?

Je vindt MOMO online (www.momokids.be) en offline. De webwinkel is 24/24 open, bestellingen worden doorgaans de volgende werkdag al verzonden.

We hebben ook een fysieke winkel in Kortrijk waar we jullie nog persoonlijker kunnen helpen. Je vindt ons in de Overleiestraat 9 in Kortrijk. Wij zijn elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open van 11u tot 18u.

Meet the team:

Charlotte Wallays

Zaakvoerster en mama van Mona. Ze had een droom en een koffer vol ambitie om die droom waar te maken. Charlotte is orthopedagoge van opleiding, maar het kriebelde al een tijdje om eens wat anders te doen. Ze houdt van de manier waarop kinderen in de wereld staan, hoe ze met kleine dingen een eigen wereld kunnen creëren en er uren zoet in zijn. Ze wordt geprikkeld door haar creatieve brein maar ook door haar wil om iets moois te maken van MOMO.

Cor Pillen

Het brein achter de schermen en papa van Mona. Cor is SAP architect. Hij onderzoekt alles tot in de details en heeft de nodige advies om MOMO te doen groeien. Hij kijkt vol verwondering naar de producten maar het uittesten van de producten laat hij echter over aan zijn dochter!

Mona

Zij probeert alles uit en keuren – met het kritisch oog dat enkel kleine monsters hebben – de producten goed of af. Ja of nee, zij hebben het laatste woord!