Please excuse the mess… The kids are making memories

The kids are making memories

Welkom bij MOMO!

MOMO is een (web)winkel voor kleine monstertjes. Van speelgoed en knuffels tot meubeltjes, kussens en kinderkamerverlichting, MOMO wil originele en kwaliteitsvolle objecten aanbieden die de fantasie van kinderen stimuleren en die huizen – maar bovenal kinderkamers – opfleuren.

We willen een ruim maar tegelijk uniek aanbod bieden, en kiezen daarom alle spullen van verschillende designers zelf. We laten ons telkens inspireren door de fantasie, dromen en nieuwsgierigheid van kinderen, en selecteren al onze producten steeds vanuit hun ooghoek. We gaan resoluut voor producten die met liefde en persoonlijkheid werden gemaakt.

Waar?

Je vindt MOMO online (www.momokids.be). De webwinkel is 24/24 open, bestellingen worden doorgaans de volgende werkdag al verzonden.

Sinds kort hebben we ook een fysieke winkel! Zo kunnen we jullie nog persoonlijker helpen. Je vindt ons in de Overleiestraat 9 in Kortrijk. Wij zijn elke woensdag en zaterdag open van 11u tot 18u.

Meet the team:

Griet Vandermeersch

Zaakvoerster en mama van Merel. Ze had een droom en een koffer vol ambitie om die droom waar te maken. Griet is dierenarts van opleiding, maar het kriebelde al een tijdje om in haar vrije tijd creatiever bezig te zijn. Ze houdt van de manier waarop kinderen in de wereld staan, hoe ze met kleine dingen een eigen wereld kunnen creëren en er uren zoet in zijn. Het fascineerde haar, dus besloot ze een webshop op te richten met spulletjes en interieurobjecten die de fantasie van kleine mensjes prikkelen. Eerst voorzichtig, maar de webshop groeide en groeide, en sinds kort breidde MOMO zelfs uit met een fysieke winkel, waar de monstertjes de producten zelf kunnen [uittesten!

Jan Lefevere

Het creatieve brein achter MOMO en papa van Merel. Jan is architect en productontwerper. Hij selecteert de interieurobjecten die MOMO aanbiedt en houdt hierbij vooral rekening met functionaliteit, duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling. Het uittesten van de producten laat hij echter over aan zijn dochtertje! Jan is ook de grafische vormgever van MOMO. Hij houdt onder andere de website en Facebookpagina up-to-date. Hij ontwierp bovendien fysieke winkel in Kortrijk en zorgt ervoor dat de etalage creatief, uitnodigend en vernieuwend blijft. Kom dus zeker eens een bezoekje brengen! 

Merel

Zij probeert alles uit en keurt – met het kritisch oog dat enkel kleine monsters hebben – de producten goed of af. Ja of nee, Merel heeft het laatste woord!