Please excuse the mess… The kids are making memories

Welkom bij MOMO!

MOMO IS EEN BELGISCHE WEBSHOP EN KINDERWINKEL IN KORTRIJK MET ORIGINELE MUSTHAVES VOOR BABY’S EN KINDEREN

MoMO plaatst kleine monstertjes en hun leefwereld, dromen en fantasieën centraal. Van duurzaam speelgoed en hippe kinderkledij tot deco voor de kinderkamer, we willen originele musthaves aanbieden die kinderen kunnen koesteren en die huizen – maar bovenal kinderkamers – opfleuren en speelsheid motiveren. Je kan bij MOMO ook terecht voor een verjaardags- of geboortelijst! We selecteren voor en met jou de mooiste babyspullen en de leukste cadeautjes!

Waar?

Je vindt MOMO online (www.momokids.be) en offline. De webwinkel is 24/24 open, bestellingen worden doorgaans de volgende werkdag al verzonden.

We hebben ook een fysieke winkel in Kortrijk waar we jullie nog persoonlijker kunnen helpen. Je vindt ons in de Overleiestraat 9 in Kortrijk. Wij zijn elke woensdag, vrijdag en zaterdag open van 11u tot 18u.

Meet the team:

Griet Vandermeersch

Zaakvoerster en mama van Merel, Miel en Josse. Ze had een droom en een koffer vol ambitie om die droom waar te maken. Griet is dierenarts van opleiding, maar het kriebelde al een tijdje om in haar vrije tijd creatiever bezig te zijn. Ze houdt van de manier waarop kinderen in de wereld staan, hoe ze met kleine dingen een eigen wereld kunnen creëren en er uren zoet in zijn. Het fascineerde haar, dus besloot ze een webshop op te richten met spulletjes en interieurobjecten die de fantasie van kleine mensjes prikkelen. Eerst voorzichtig, maar de webshop groeide en groeide, en in 2019 breidde MOMO zelfs uit met een fysieke winkel, waar de monstertjes de producten zelf kunnen uittesten!

Jan Lefevere

Het creatieve brein achter MOMO en papa van Merel, Miel en Josse. Jan is architect en productontwerper. Hij selecteert de interieurobjecten die MOMO aanbiedt en houdt hierbij vooral rekening met functionaliteit, duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling. Het uittesten van de producten laat hij echter over aan zijn kindjes! Jan is ook de grafische vormgever van MOMO. Hij houdt onder andere de website en Facebookpagina up-to-date. Hij ontwierp bovendien fysieke winkel in Kortrijk en zorgt ervoor dat de etalage creatief, uitnodigend en vernieuwend blijft. Kom dus zeker eens een bezoekje brengen! 

Merel, Miel en Josse

Zij proberen alles uit en keuren – met het kritisch oog dat enkel kleine monsters hebben – de producten goed of af. Ja of nee, zij hebben het laatste woord!