Wil je graag zelf een geboortelijst of verjaardagslijst bij MOMO? Tof!

Waarom Momo?

✓Geen aankoopverplichting

✓Online samenstellen

✓10% korting op het aankoopbedrag

✓Ontvang 5% van de verkochte artikelen op jullie geboortelijst in cadeaubonnen wanneer jullie een nieuwe geboortelijst aanbrengen1

✓ Mogelijkheid om spullen met korte gebruiksduur te huren (Co-Sleeper, kolfmachine, wieg, …)

✓Neem broodnodige spullen al mee naar huis vooraleer je kleine spruit ter wereld komt

✓Ruim, origineel & flexibel2 assortiment

Cocoon Terracotta - Hvid

Daarnaast hechten we enorm veel waarde aan persoonlijk en oprecht advies bij het samenstellen van een geboortelijstje. We zijn overtuigd van de noodzaak om ouders liefdevol en adequaat te ondersteunen in dit (eerste) avontuur. Onze overtuiging ligt in het bieden van een warme, individuele aanpak die perfect aansluit bij de behoeften van de ouders.

1Wanneer jullie een nieuwe geboortelijst aanbrengen (vrienden, familie, …) binnen 1 jaar na het afsluiten van jullie geboortelijst, schenken we jullie een cadeaubon van 5% van de totaal aangekochte waarde van jullie geboortelijst.
2Wanneer een bepaald product of merk niet meteen online terug te vinden is, kijken we alsnog deze bij onze leveranciers te verkrijgen.

Wanneer?

Het is raadzaam om contact met ons op te nemen wanneer je ongeveer 5 tot 6 maanden zwanger bent. Op dat moment kunnen we samen bekijken wanneer het beste past om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak gaan we dan dieper in op de eerste grote vragen & gaan we de checklist af zodanig dat er niets ontbreekt op de geboortelijst van jullie kleine spruit. Wanneer er specifieke producten dienen besteld te worden, zoals een buggy, bedje, autostoel, hebben we daar dan ook nog voldoende tijd voor.

Wat?

We bieden alles aan voor een complete lijst. Van kinderwagen (Thule, Cybex, Ergobaby, Greentom,…) tot autostoel ( Cybex, Besafe,…). Van meubeltjes ( Childhome, Leander, Kaos, Sebra, Flexa,…) tot flesjes (Philips Avent). Daarnaast hebben we de leukste baby essentials ( Hvid, Liewood, Konges Slöjd,…). Lijstjes voor tweede, derde,… kindjes zijn zeker ook mogelijk! Vul je lijstje aan met hippe kinderkledij (Sproet & Sprout, Liewood, Quincy Mae,…) of origineel (sensorisch) speelgoed voor broer of zus! We ontvangen jullie heel graag in onze babywinkel in Kortrijk! Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken stuur dan zeker een mailtje naar [email protected] We helpen jullie graag verder en nemen jullie heel graag op in onze MOMO family! 

Geboortelijsten