Insectenbar

We bedachten een leuke zondagse activiteit terwijl papa aan het werk was op onze werf! We startten met de voorbereidingen tijdens ontbijt en maakten de coolste tekeningen van insecten voor ons uitgangsbord! De pasta werd gekookt en de waterparels werden in warm water gelegd zodat ze snel groot worden! We verzamelden wat recup take-away potjes (je weet wel…tijdens corona verzamelden we heel wat soorten afhaal potjes) en wat potjes en pannetjes die we op een rommelmarkt scoorden! 

Daarna maakten we onze insectenbar op onze werf! Ons uitgangsbord kreeg een plaatsje en klaar was onze winkel! De coolste en kleurrijkste insecten pastas of insectendrankjes konden besteld worden! 

Wat heb je nodig:

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert. Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.